Koncept

Vi er en professionel hudplejeklinik, som henvender sig til både kvinder og mænd. På klinikken tilbyder vi ikke et præfabrikeret udvalg af ansigtsbehandlinger.

Der er én behandling - som aldrig er ens!

Behandlingen sammensættes helt nøjagtigt til at dække din huds specielle behov, målrettet mod specifikke problemer og hjælper til med at genskabe den optimale sundhed for huden. Vor grundige Face Mapping™ hudanalyse går forud for hver behandling for at sikre de størst mulige fordele for din hud.

Face Mapping™ er en ny og revolutionerende metode til hudanalyse, som kombinerer det nyeste indenfor hudanalyse med kinesisk diagnose. Med teknikken får både du og kosmetologen et indblik i hudens tilstand såvel som en indikation af indre tilstande, som kan påvirke huden. Desuden bliver bliver alle detaljer om kostvaner, reaktioner, hjemmeplejeprodukter og en baggrund for dine vaner og ønsker diskuteret med henblik på at fastslå, hvordan huden er blevet påvirket. Bestil tid til en Face Mapping™ og få skræddersyet dit kommende hudplejeprogram.